Odbojkarska zveza Slovenije
 
MEVZA

SLOVENCI DO DVEH ZMAG, DEKLETA PORAžENA

Slovenski reprezentanci deklet in fantov do 19 let v Maribora nastopata na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA. Naši odbojkarji so prvi dan vknjižili zmagi nad Hrvaško in Madžarsko, dekleta, sicer v oslabljeni zasedbi, pa so morala premoč priznati tako Hrvaticam kot Madžarkam.

Preberi več
Leon Žibret

SLOVENKE NA PRVENSTVU MEVZA ZLATE IN SREBRNE

V Kopru in Portorožu se je zaključilo srednjeevropsko prvenstvo do 18 in do 20 let, na katerem so slovenske odbojkarice na mivki osvojile dve odličji. Živa Donko in Taja Ferlež sta se veselili zlata, Žana Blatnik in Neža Kodrun pa sta osvojili srebro.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI REPREZENTANCI V BOJ ZA ODLIčJA

Slovenski reprezentanci deklet in fantov do 19 let bosta od petka do nedelje nastopali na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA v Mariboru. Tekmovanje bo selektorjema Borisu Klokočovniku in Iztoku Kšeli služilo tudi kot zelo dobra priprava na julijski EYOF.

Preberi več
BVK Koper/VC Portorož

V BOJ ZA ODLIčJA 10 SLOVENSKIH DVOJIC

Koper in Portorož bosta od srede do petka prizorišči srednjeevropskega prvenstva v odbojki na mivki v kategorijah do 18 in do 20 let. V boj za najvišja mesta se bo v konkurenci osmih držav podalo tudi 10 slovenskih dvojic.

Preberi več
OK Triglav Kranj

V KRANJU NAJMOčNEJšI TURNIR V LETOšNJEM LETU

Kranj bo med 26. in 29. julijem prizorišče mednarodnega turnirja serije MEVZA Championship Tour, ki bo hkrati najmočnejše tekmovanje v odbojki na mivki na naših tleh v letošnjem letu. V gorenjsko prestolnico prihajajo dvojice iz vsaj devetih držav.

Preberi več
Aleš Oblak

DRžAVNO PRVENSTVO V MEžICI, MEVZA V KRANJU

Sezona odbojke na mivki se naglo bliža, prvi bodo na peščena igrišča stopili najmlajši odbojkarji in odbojkarice, pestra sezona pa je tudi pred našimi mladimi reprezentancami in članskima izbranima vrstama.

Preberi več
Ludus

SLOVENSKE ODBOJKARICE NA MIVKI DO ZLATA

Odbojkarice ljubljanskega Ludusa Maja Marolt, Živa Javornik, Anja Maček in Špela Morgan, so zmagovalke srednjeevropskega klubskega prvenstva v Ljubljani, na katerem je nastopilo deset klubov iz šestih držav.

Preberi več
Aleš Oblak

BEKESCSABA DO TRETJE LOVORIKE V LIGI MEVZA

V finalu srednjeevropske lige so odbojkarice madžarske ekipe Swietelsky-Bekescsaba s 3:0 (17, 25, 16) premagale Novo KBM Branik. Za Madžarske je to tretji naslov v MEVZI, Mariborčanke so ostale pri štirih.

Preberi več
Klemen Brumec

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO ZMAGE V LIGI MEVZA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v finalu srednjeevropske lige doma izgubili z ACH Volleyjem Ljubljana, ki je bil boljši z 1:3 (23, -18, -22, -23). Za Ljubljančane je to že trinajsta lovorika v srednjeevropski ligi.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI LUDUS V BOJ ZA NAJVIšJA MESTA

V Športnem parku Ludus v Ljubljani je že vse nared za začetek srednjeevropskega klubskega prvenstva v odbojki na mivki, ki ga bomo spremljali od petka do nedelje in na katerem se bo v boj za srednjeevropski naslov podalo deset klubov iz šestih držav.

Preberi več