Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENCI VNL ZAčENJAJO PROTI SRBIJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v sredo na Japonskem igrala prvo tekmo elitne lige narodov. V dvorani Nippon Haishi v Nagoji se bo uvodoma pomerila s Srbijo, sledili bodo še obračuni z Bolgarijo, Francijo in Iranom.

Preberi več
OZS

ŠTERN V NOVI SEZONI NA POLJSKEM

Slovensko reprezentanco v sredo zjutraj po slovenskem času na Japonskem čaka začetek nastopov v ligi narodov. Srbiji se bo zoperstavila tudi z Žigo Šternom, ki bo v novi sezoni nastopal med poljsko elito za Šlepsk iz Suwalkija.

Preberi več
OZS

MLADINSKA REPREZENTANTA V DRES ACH VOLLEYJA

Iz tabora aktualnih državnih in pokalnih prvakov, ekipe ACH Volley Ljubljana prihaja novica, da se bosta ekipi oranžnih zmajev v naslednji sezoni pridružila mlada ter izjemno perspektivna mladinska reprezentanta Nejc Najdič in Jošt Kržič.

Preberi več
OZS

TOMAN K ROMUNSKEMU PRVAKU

Slovenski reprezentant Urban Toman ima nov klub. Odbojkar, ki bo z reprezentanco v sredo na Japonskem začel nastope v ligi narodov, bo v novi sezoni član romunskega prvaka Arcade iz Galatija.

Preberi več
Veterani Slovenija

SLOVENSKI VETERANI NA TURNIRJU V ZAGREBU

V soboto sta AOK Mladost veterani in Odbojkarska zveza Zagreb v Športni dvorani Trnsko v Novem Zagrebu organizirala 6. turnir veteranov za pokal Zagreba v kategoriji 55+.

Preberi več
OZS

SLOVENCI NA JAPONSKEM ZAčENJAJO LIGO NARODOV

Slovenska moška članska odbojkarska reprezentanca sredi prihodnjega tedna začenja nastope v ligi narodov. Uvodni turnir prvega dela omenjenega tekmovanja bo gostila japonska Nagoja.

Preberi več
OZS/Kolektiff Images

ZNAN RAZPORED OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ

Mednarodna odbojkarska zveza je objavila razpored kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah. Slovenke uvodoma proti gostiteljicam Poljakinjam, Slovencem bo pripadla otvoritvena tekma, na kateri se bodo v Tokiu srečali s Tunizijo.

Preberi več
OZS

ROPRET OSTAJA PRI SVETOVNIH KLUBSKIH PRVAKIH

Slovenski reprezentant Gregor Ropret bo tudi v prihodnji sezoni član italijanske Perugie, s katero je podaljšal sodelovanje.

Preberi več
OZS

SEšEK IN MAROVT K SLOVENSKIM PRVAKOM

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana so sporočili, da se bosta iz Črnuč slovenskim prvakom v naslednji sezoni pridružila dva izjemno perspektivna odbojkarja, Luka Marovt in Jaka Sešek.

Preberi več
OK Ankaran, OK Fužinar

NASLOVA NA PRIMORSKO IN KOROšKO

Minuli vikend sta se zaključili sezoni državnih prvenstev pri kadetinjah in starejših dečkih. Prvakinje so postale odbojkarice Ankarana, prvaki pa mladi upi Fužinarja.

Preberi več