Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

S TEKMOVANJEM ZAčELI TUDI DEčKI IN DEKLICE

Potem, ko smo že spremljali uvodni krog državnega prvenstva za mladince in mladinke, se je s tekmami 1. in 2. kroga kvalifikacij začelo tudi državno prvenstvo starejših dečkov in deklic. V boj za naslov državnih prvakov in prvakinj se je podalo več kot 130 ekip.

Preberi več
klubi

ZA MLADINCI PRVI KROG KVALIFIKACIJ

S tekmami 1. kroga kvalifikacij za mladince in mladinke se je začelo letošnje državno prvenstvo. Že v uvodu v tekmovanje so mladi odbojkarji in odbojkarice prikazali dobre predstave, že 1. oktobra pa se bo prvenstvo nadaljevalo s tekmami 2. kroga.

Preberi več
OZS

ZAčENJA SE MLADINSKO PRVENSTVO

Odbojkarska klubska sezona se začenja z državnim prvenstvom za mladinke in mladince, ki ga bomo lahko spremljali že to nedeljo, 24. septembra, ko bo na sporedu 1. krog kvalifikacij. V boj za državni naslov se bo sicer podalo 45 ekip deklet in 22 ekip fantov.

Preberi več
klubi

NASLOV DRžAVNIH PRVAKINJ ANKARANčANKAM

Odbojkarice Ankarana so državne prvakinje v mali odbojki za sezono 2022/23. Srebro je šlo v roke Prevaljam, bron pa Izoli. Minuli vikend smo spremljali tudi polfinalna turnirja starejših dečkov in kadetinj.

Preberi več
klubi

ZNANI FINALISTI IN POLFINALISTI

Minuli konec tedna so se starejše deklice na polfinalnih turnirjih borile za uvrstitev v veliki finale, spremljali pa smo tudi repasaž, ki je dvema ekipama starejših dečkov omogočil uvrstitev v polfinale. Na sporedu sta bila še polfinalna turnirja kadetov.

Preberi več
klubi

V DP V MALI ODBOJKI ZNANI VSI FINALISTI

Za nami je še en pester konec tedna, ki je prinesel tekmovanje v mali odbojki za dečke in deklice, na parket pa so se na četrtfinalnem turnirju podali tudi kadeti.

Preberi več
klubski arhiv

DEKLICE IN DEČKI ZAKLJUČILI Z REDNIM DELOM

V soboto so z rednim delom državnega prvenstva zaključili tudi starejši dečki in deklice. Pri deklicah smo dobili polfinalistke, pri dečkih pa prvih šest mest v polfinalu.

Preberi več
klubski arhiv

ZLATO ODLIČJE V FORMIS

Mladinke so v nedeljo, 2. aprila zaključile sezono. Na turnirju Final 4 v Braslovčah so državne prvakinje postale odbojkarice Formisa, srebro so si priigrale Braslovčanke, bron pa Vitalovke iz Ljubljane.

Preberi več
klubski arhiv

ZNANI FINALISTI MLADINSKEGA PRVENSTVA

V nedeljo smo pri fantih dobili najboljše štiri ekipe, ki se bodo pomerile v finalu mladinskega državnega prvenstva. Z rednim delom prvenstva pa so zaključile tudi kadetinje ter deklice in dečki male odbojke.

Preberi več
klubski arhiv

KADETI ODIGRALI ZADNJI KROG REDNEGA DELA

Minuli vikend so kadeti odigrali zadnji krog rednega dela državnega prvenstva. Šest ekip je že uvrščenih v finale, dve se jim še pridružita po dodatnem turnirju. Tekme so odigrale tudi kadetinje ter dečki in deklice male odbojke.

Preberi več