Odbojkarska zveza Slovenije
 
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI V WAGRAINU DO 5. MESTA

Slovenski odbojkarji Danijel Pokeršnik, Tadej Boženk, Denis Robida in Žan Zajc so na finalu evropske serije v odbojki na snegu v Wagrainu osvojili 5. mesto. V avstrijskem smučarskem središču je nastopilo 26 ekip iz 15 držav.

Preberi več
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI V WAGRAIN PO NOVO ODLIčJE

Slovenski odbojkarji Danijel Pokeršnik, Tadej Boženk in Denis Robida bodo ta vikend nastopili na turnirju evropske serije v odbojki na snegu v avstrijskem Wagrainu, na katerem se bo v boj za najvišja mesta podalo 43 ekip iz 16 držav.

Preberi več
kolektiff/OZS

NA KRVAVCU OKRONALI PRVAKE

Na Krvavcu se je odvijalo državno prvenstvo v odbojki na snegu. Naslova slovenskih prvakov so se veselili Danijel Pokeršnik, Tadej Boženk, Denis Robida in Alan Košenina, v ženski konkurenci pa so zlato odličje osvojile Sara Valenčič, Teja Kolbl in Anastazija Žnidar.

Preberi več
Aleš Oblak

NA KRVAVCU TRETJE DRžAVNO PRVENSTVO

Na Krvavcu se bo v nedeljo, 19. marca, odvijalo tretje državno prvenstvo v odbojki na snegu, na katerem se bo v boj za naslova podalo 16 ekip. Na zadnjem prvenstvu, leta 2019, so slavili Anže Bahč, Tadej Boženk in Denis Robida ter Živa Griljc, Tia Grgičević in Katarina Mehle.

Preberi več
OZS

DP V ODBOJKI NA SNEGU NA KRVAVCU

Krvavec bo prizorišče državnega prvenstva v odbojki na snegu! Odbojkarji in odbojkarice se bodo v boj za državni naslov podali v nedeljo, 19. marca, na krvavški Plaži.

Preberi več
CEV

ZNAN KOLEDAR TEKMOVANJ NA SNEGU

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je objavila koledar tekmovanj v odbojki na snegu za leto 2023. Karavana vse bolj priljubljene odbojkarske panoge se bo najprej zbrala v Turčiji, ki bo gostila tri zaporedne turnirje, zaključek pa bomo spremljali v Avstriji.

Preberi več
osebni arhiv

SLOVENCI V WAGRAINU DO SREBRA

Slovenski odbojkarji Danijel Pokeršnik, Tadej Boženk in Denis Robida so na turnirju evropske serije v odbojki na snegu osvojili srebrno odličje. V velikem finalu v avstrijskem Wagrainu so bili z 2:0 (15:10, 15:12) boljši Čehi Mrkous, Trousil in Pihera. Za naše odbojkarje je to na

Preberi več
CEV

SLOVENCI V WAGRAIN PO čIM BOLJšO UVRSTITEV

Slovenski odbojkarji Danijel Pokeršnik, Tadej Boženk in Denis Robida bodo v avstrijskem Wagrainu nastopili na turnirju evropske serije v odbojki na snegu. Naši fantje, ki so lani navdušili z dvema petima mestoma, bodo tekmovanje začeli v kvalifikacijah.

Preberi več
Aleš Oblak

DO DP NA SNEGU NA KOPAH LE šE NEKAJ DNI

Na Kopah bomo v nedeljo spremljali državno prvenstvo v odbojki na snegu, v boj za naslov prvakov se bo skupno podalo 19 ekip. Na zadnjem prvenstvu leta 2019 so bili najboljši Anže Bahč, Tadej Boženk in Denis Robida ter Živa Griljc, Katarina Mehle in Tia Grgičević.

Preberi več
CEV

ZNANA PRVA DATUMA EVROPSKE SERIJE NA SNEGU

Evropska odbojkarska konfederacija je objavila datuma prvih dveh turnirjev evropske serije v odbojki na snegu za leto 2022. Gostila ju bosta turški Kahranmanmaras in italijanski Trbiž.

Preberi več