Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

V SOFIJI TUDI PET SLOVENSKIH TRENERJEV

Sofija je minuli vikend gostila 4. Evropsko trenersko konvencijo, na kateri je nova znanja nabiralo več kot 160 udeležencev, med njimi tudi pet Slovencev. Zbranim odbojkarskim trenerjem sta predavala priznana strokovnjaka Američan Eric Hodgson in Italijan Angiolino Frigoni.

Preberi več
OZS

TEčAJI ZA NOVE ODBOJKARSKE SODNIKE

Društva odbojkarski sodnikov vabijo na tečaje za mlade sodnike, ki jih organizirajo po Sloveniji. Tečajev se lahko udeležijo kandidati, ki so ali bodo v letu 2023 dopolnili 15 let.

Preberi več
OZS

ODPRT RAZPIS NLB ŠPORT MLADIM

NLB bo v okviru projekta NLB Šport mladim že devetič zapored podprl lokalne športne klube, ki s športnim izobraževanjem mlade na regionalni ravni spodbujajo h gibanju in zdravemu življenju, s tem pa prek športnih vrednot skrbijo za celostni razvoj mlade osebnosti.

Preberi več
CEV

V BRUSLJU SE JE ODVIJALA SKUPščINA CEV

Bruselj je minuli konec tedna gostil finale evropskega prvenstva za ženske, v katerem so slavile Turkinje. V belgijski prestolnici je hkrati potekal tudi letni kongres Evropske odbojkarske konfederacije (CEV).

Preberi več
Aleš Oblak

NA LJUBLJANICI NAJBOLJšI SLOVENKI

Slovenski odbojkarici Tajda in Nina Lovšin sta zmagovalki prvega turnirja v odbojki na vodi re:do Volleyball on Water, ki ga je gostila Ljubljana. V moški konkurenci sta slavila Čeha Martin Melmuka in Adam Štoček. Več v priponki.

Preberi več
Siniša Kanižaj

NA LJUBLJANICI TA VIKEND ZA PRESTIžNO ZMAGO

V soboto se začenja odbojkarski spektakel na Ljubljanici. Prvi turnir v odbojki na vodi na svetu re:do Volleyball on Water je privabil odbojkarje in odbojkarice iz desetih držav, v boj za prestižno zmago pa se bo podalo tudi pet slovenskih dvojic.

Preberi več
Siniša Kanižaj

SPEKTAKEL NA LJUBLJANICI žE TA KONEC TEDNA

V soboto in nedeljo se bo v Ljubljani odvijal prvi turnir v odbojki na vodi na svetu, re:do Volleyball on Water, ki ga ljubitelji odbojke in športnega dogajanja v središču prestolnice že z nestrpnostjo pričakujejo.

Preberi več
OZS

OZS IN JZS ODSLEJ Z ROKO V ROKI

Odbojkarska zveza Slovenije in Judo zveza Slovenije sta se za obdobje olimpijskega cikla dogovorili za sodelovanje v okviru obstoječih projektov in aktivnosti obeh zvez, skozi katerega nameravata obogatiti svoje programe ter skrbeti za nadaljnji razvoj odbojke in juda pri nas.

Preberi več
Osebni arhiv

SLOVENSKI VETERANI V ITALIJI SEDMI

Veteranska ekipa v kategoriji 64+ je od 14.-16.julija v precej okrnjeni postavi sodelovala na turnirju v SCHIU-evropskem mestu športa v letu 2023.

Preberi več
Aleš Oblak

KRIMOVKE Z OSVEžENO IN OKREPLJENO EKIPO

Sezona 2022/23 se za ekipo Krima v 1. DOL ni izšla po željah. Zaradi več nepredvidljivih razlogov (prestopi igralk, poškodbe...) ji ni uspel osnovni cilj – obstanek med elito, zato so v vodstvu kluba takoj po končani sezoni zavihali rokave.

Preberi več