Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZNANI VSI POLFINALISTI POKALA SLOVENIJE

Za nami so vse tekme četrtfinala Pokala Slovenije za moške. V polfinale so se uvrstili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, Calcit Volleyja, Maribora in Krke. Boj za veliki finale bo 6. marca.

Preberi več
OZS

ŽREB DOLOČIL ČETRTFINALNE PARE

V petek se je v prostorih Odbojkarske zveze Slovenije odvijal žreb četrtfinalnih parov Pokala Slovenije za ženske, ki se bodo v boj za uvrstitev v polfinale podale 6. marca v Ljubljani, Novi Gorici, Kamniku in Grosupljem.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARICAMI LE ŠE KONČNICA PRVENSTVA

S tekmami 10. kroga v modri in zeleni skupini se je zaključil drugi del Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Končnica državnega prvenstva se bo s prvimi četrtfinalnimi obračuni začela 24. februarja. Še pred tem bodo odbojkarice odigrale tekme osmine finala Pokala Slovenije.

Preberi več
klubi

ZNANE SO TUDI FINALISTKE TURNIRJA MLADINK

Nedelja je prinesla polfinalna turnirja državnega prvenstva za mladinke, kjer smo dobili štiri ekipe, ki se bodo na finalnem turnirju pomerile za naslov državnih prvakinj.

Preberi več
Aleš Oblak

USPEŠEN ZAKLJUČEK CALCIT VOLLEYJA IN MARIBORA

S turnirji 4. kroga se je zaključil redni del srednjeevropskega prvenstva MEVZA za moške, v katerem sta oba slovenska predstavnika zabeležila po dve zmagi in s tem le še potrdila prvo in drugo mesto v razvrstitvi ter uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več
Aleš Oblak/klubi

KOPRČANKE PREMAGALE ŠEMPETRANKE

V sredo so odbojkarice odigrale tekme 9. kroga Sportklub prve odbojkarske lige v modri in zeleni skupini. Koprčanke so premagale Šempetranke, zmag pa so se veselile tudi Mariborčanke in Kamničanke.

Preberi več
klubi

V MALI ODBOJKI 4. KROG PRVENSTVA

Sobota je bila namenjena državnemu prvenstvu v mali odbojki za dečke in deklice. Na sporedu so bile tekme 4. kroga.

Preberi več
klubi

MED KADETI IN KADETINJAMI VEČ NEPORAŽENIH

Konec tedna se je nadaljevalo državno prvenstvo kadetinj in kadetov. Kar nekaj ekip je podaljšalo svoj niz neporaženosti.

Preberi več

ODBOJKARICE PRED 9. KROGOM SPORTKLUB 1. LIGE

Odbojkarice v Sportklub prvi ligi v sredo čakajo tekme modre in zelene skupine, in sicer 9. kroga drugega dela prvenstva. Tekmo Calcit Volley – GEN-I Volley si boste lahko ogledali v prenosu na Sportklubu.

Preberi več
OZS

ZNANI PARI ČETRTFINALA POKALA SLOVENIJE

V prostorih Odbojkarske zveze Slovenije se je odvijal žreb parov četrtfinala Pokala Slovenije za moške. V boju za uvrstitev v polfinale nas 21. februarja čakajo zanimivi obračuni, ki jih bomo spremljali v Mariboru, Murski Soboti, na Ravnah na Koroškem in v Kanalu.

Preberi več