Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V LIGI PRVAKINJ TUDI ODBOJKARICE CALCITA

V sezoni 2023/24 bo imela Slovenija v elitni CEV Champions League kar dva predstavnika. Ob ACH Volleyju Ljubljana se bodo namreč v ligi prvakinj merile tudi odbojkarice kamniškega Calcit Volleyja. V evropskih pokalih bo skupno nastopilo kar osem slovenskih ekip.

Preberi več
Aleš Oblak

V EVROPSKIH POKALIH OSEM SLOVENSKIH KLUBOV

Evropska odbojkarska konfederacija je sporočila, da bo imela Slovenija v sezoni 2023/24 v evropskih pokalih na voljo šest mest, štiri pri ženskah in dve pri moških, za nastope v evropski konkurenci se je sicer prijavilo osem slovenskih klubov.

Preberi več
CEV

MODENA PRETRD OREH TUDI V DRUGO

Na povratni četrtfinalni tekmi pokala CEV sta se v italijanski Modeni še drugič v tednu dni pomerili ekipi Valsa Group Modena in ACH Volley Ljubljana. Tudi tokrat so slavili odbojkarji Modene, ki so bili boljši s 3:0 (16, 16, 20).

Preberi več
CEV

ACH PRED POVRATNIM OBRAčUNOM POKALA CEV

V sredo, 15. februarja, ob 20.30, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka povratni obračun četrtfinala pokala CEV proti trenutno drugouvrščeni ekipi italijanskega prvenstva, Valsa Group Modeni.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY V ANKARNI KLONIL PO TREH NIZIH

Na tekmi zadnjega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v neposrednem obračunu za drugo mesto v skupini E, ki prinaša izločilne boje v najelitnejšem tekmovanju, pomerili ekipi ACH Volley Ljubljana in Ziraat Banka iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA PRED ODLOčILNO TEKMO

V sredo, 25. 1., ob 18. uri po srednjeevropskem času odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka zadnja tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov, na kateri se bodo pomerili s turško ekipo Ziraat Bank iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

BANKIRKE DANES GOSTUJEJO V ITALIJI

Po prvi tekmi osmine finala evropskega Pokala CEV, se bodo igralke Nove KBM Branika danes zvečer v E-Work Areni pomerile z domačo ekipo UYBA Volley Busto Arsizio.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY PROTI SVETOVNIM KLUBSKIM PRVAKOM

V sredo, 11. 1., ob 18. uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka težko pričakovana tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov na domačih tleh, na kateri se bodo pomerili z aktualnimi svetovnimi klubskimi prvaki, italijansko ekipo Sir Sicoma Monini Perugia.

Preberi več
CEV

PRED MARIBORčANKAMI POVRATNA TEKMA

Po zmagi v Kuusamo prejšnji teden, odbojkarice Nove KBM Branika čaka povratna tekma 1/16- finala evropskega pokala CEV z ekipo Pölkky Kuusamo, ki bo v sredo, ob 18. uri v Športni dvorani Lukna v Mariboru.

Preberi več
Aleš Oblak

V ATENE NAJPREJ PO ZLATI NIZ

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v torek, ob 19. uri, v Atenah igrale povratno tekmo prvega kroga pokala CEV proti Olympiacosu. Na prvi tekmi pred šestimi dni so v Kamniku s 3:1 (-18, 20, 27, 20) zmagale Grkinje.

Preberi več