Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

S TEKMOVANJEM ZAčELI TUDI DEčKI IN DEKLICE

Potem, ko smo že spremljali uvodni krog državnega prvenstva za mladince in mladinke, se je s tekmami 1. in 2. kroga kvalifikacij začelo tudi državno prvenstvo starejših dečkov in deklic. V boj za naslov državnih prvakov in prvakinj se je podalo več kot 130 ekip.

Preberi več
klubi

ZA MLADINCI PRVI KROG KVALIFIKACIJ

S tekmami 1. kroga kvalifikacij za mladince in mladinke se je začelo letošnje državno prvenstvo. Že v uvodu v tekmovanje so mladi odbojkarji in odbojkarice prikazali dobre predstave, že 1. oktobra pa se bo prvenstvo nadaljevalo s tekmami 2. kroga.

Preberi več
Volleyball World

MLADINCI V KONčNICI SVETOVNEGA PRVENSTVA

Mladi slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu v argentinskem San Juanu potrdili napredovanje v osmino finala. Na zadnji tekmi skupinskega dela so suvereno, s 3:0 v nizih, odpravili Indijce.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI DO PREPRIčLJIVE ZMAGE NAD JAPONCI

Slovenska moška reprezentanca do 19 let je na svetovnem prvenstvu v San Juanu v Argentini na drugi tekmi skupinskega dela tekmovanja prepričljivo, s 3:1 (23, 13, -21, 16) odpravila Japonsko. V petek našo izbrano vrsto čaka obračun s Francijo.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI PO HUDEM BOJU KLONILI PROTI BOLGAROM

Slovenska reprezentanca do 19 let je morala na prvi tekmi svetovnega prvenstva v Argentini po hudem boju priznati premoč Bolgariji, ki je slavila s 3:2 (16, -23, -24, 25, 9). V četrtek naše fante že čaka obračun z Japonsko.

Preberi več
OZS

SLOVENCI ZA UVOD V SP PROTI BOLGAROM

Slovensko moško reprezentanco do 19 let med 2. in 11. avgustom čaka nastop na svetovnem prvenstvu v Argentini. Tekmovanje v San Juanu bodo naši odbojkarji pod vodstvom Iztoka Kšele začeli z obračunom z Bolgarijo.

Preberi več
OKS-ZŠZ

SLOVENCI OFEM ZAKLJUčILI NA 6. MESTU

Slovenska reprezentanca do 19 let je nastope na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Mariboru zaključila na 6. mestu. Izbranci Iztoka Kšele so morali na zadnji tekmi z 0:3 (-26, -20, -15) priznati premoč Poljakom. Naše fante zdaj čaka še nastop na svetovnem prvenstvu.

Preberi več
CEV

SLOVENCI ZA KONEC KLONILI PROTI ESTONCEM

Slovenska moška reprezentanca do 17 let je s porazom proti Estoniji z 0:3 (22, 20, 22) zaključila z nastopi na evropskem prvenstvu v Črni gori. Izbranci Mitje Ježa se iz Podgorice vračajo s tremi zmagami in štirimi porazi.

Preberi več
OZS

JAVORNIKOVA IN MAROLTOVA V OSMINI FINALA

Slovenski odbojkarici na mivki Živa Javornik in Maja Marolt sta se na evropskem prvenstvu do 22 let v romunskem Temišvarju uvrstili v osmino finala. Grega Okroglič in Jaka Prevorčnik se podajata v repasaž.

Preberi več
CEV

DRžAVNO PRVENSTVO DO 18 LET ZAKLJUčENO

V organizaciji Športnega društva Jama se je v Notranjih Goricah odvijalo državno prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let. Zmage in naslova državnih prvakov sta se veselila

Preberi več