Odbojkarska zveza Slovenije
 
Volleyball World

MLADINCI V KONčNICI SVETOVNEGA PRVENSTVA

Mladi slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu v argentinskem San Juanu potrdili napredovanje v osmino finala. Na zadnji tekmi skupinskega dela so suvereno, s 3:0 v nizih, odpravili Indijce.

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU V POLFINALU TRIJE SLOVENSKI PARI

V soboto bomo v Kranju dobili nove srednjeevropske prvake in prvakinje. V igri za naslov so kar tri slovenske dvojice!

Preberi več
CEV

MLADE SLOVENKE PO šTIRIH TEKMAH BREZ PORAZA

Slovenske odbojkarice do 17 let še naprej navdušujejo na evropskem prvenstvu, ki ga gostita Srbija in Madarska. V Bekescsabi so v četrtem krogu skupine II prvega dela s 3:1 odpravile Belgijke in tako ostajajo neporažene.

Preberi več
Volleyball World

KOTNIK IN LOVšIN OBSTALI V GLAVNEM DELU

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne turneje v portugalskem Espinhu obtičali v glavnem delu. Premoč sta morali priznati finski in poljski dvojici.

Preberi več
OK Triglav

V KRANJU NAJMOčNEJšI TURNIR NA MIVKI LETOS

Kranj bo med 26. in 29. julijem prizorišče mednarodnega turnirja serije MEVZA Championship Tour. To bo najmočnejše tekmovanje v odbojki na mivki v Sloveniji letos, na njem pa se bodo pomerili najboljši igralci in igralke v Srednji Evropi.

Preberi več
CEV

DEKLETA U17 NADALJUJEJO ZMAGOVALNI NIZ

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca na evropskem prvenstvu v Srbiji in na Madžarskem nadaljuje zmagovalni niz. V uvodnih treh dneh tekmovanja je nanizala tri zmage, zadnjo v četrtek proti Nemčiji s 3:1.

Preberi več
OZS

POGAčAR V NEMčIJO

Slovenska reprezentantka Eva Pogačar se bo v prihodnji sezoni znova preizkusila na tujem. Okrepila bo zasedbo nemškega prvoligaša VfB 91 Suhl iz Thüringena.

Preberi več
CEV

PO ROMUNIJI BOLJšE šE OD MADžARSKE

Mlade slovenske odbojkarice so navdušile tudi na drugi tekmi evropskega prvenstva do 17 let, ki v teh dneh poteka v Srbiji in na Madžarskem. Na drugi tekmi skupine II so sogostiteljice tekmovanja, Madžarke odpravile s 3:0.

Preberi več
Odbojkarska zveza Grčije

TUDI V DRUGO V PIREJU BREZ ZMAGOVALK

V Grčiji je slovenska ženska reprezentanca odigrala drugo pripravljalno tekmo s tamkajšnjo izbrano vrsto. Po napetem dvoboju sta se ekipi razšli brez zmagovalk, z neodločenim izidom 2:2 v nizih.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKAM V ITALIJI DVE ODLIčJI

Med 12. in 14. majem je italijanski Bibione že tradicionalno gostil enega večjih turnirjev odbojke na mivki v Evropi. Naše paraodbojkarice so zopet navdušile s svojimi predstavami in se domov vrnile z zlatom in srebrom.

Preberi več