Odbojkarska zveza Slovenije
 
Piotr Sumara/Polska Siatkowka

SLOVENKE KVALIFIKACIJE ZAKLJUčILE Z ZMAGO

Slovenske odbojkarice so kvalifikacije za olimpijske igre zaključile s prepričljivo zmago s 3:0 (13, 20, 23) nad Južno Korejo in šestim mestom v skupini C, obenem pa tudi s pomembnimi novimi točkami na svetovni lestvici.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI ZAKLJUčUJEJO PRIPRAVE V DOMOVINI

Moška reprezentanca je v soboto dopoldne v Ljubljani opravila še zadnji trening pred odhodom na Japonsko. Tam jo prihodnji vikend čaka začetek kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah leta 2024 v Parizu.

Preberi več
Kacper Kirklewski/Piotr Sumara/Polska Siatkowka

SLOVENSKE ODBOJKARICE DO ZGODOVINSKE ZMAGE

Slovenske odbojkarice so si v kvalifikacijah za olimpijske igre priigrale prvo, zgodovinsko, zmago! V Lodžu na Poljskem so po hudem boju s 3:2 (17, -19, -24, 18, 11) slavile nad Kolumbijo. Zadnjo tekmo kvalifikacij bodo naša dekleta igrala v nedeljo proti Južni Koreji.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKE ODBOJKARICE NISO BILE KOS TAJKAM

Slovenske odbojkarice so morale na peti tekmi kvalifikacij za olimpijske igre v Lodžu priznati premoč trinajsti reprezentanci sveta Tajski. Tekmice so bile boljše s 3:0 (21, 23, 18). Nov obračun naša dekleta čaka v soboto proti Kolumbiji.

Preberi več
OZS

VRNITEV NA PRIPRAVE V ZNAMENJU SPREJEMOV

V sredo popoldne so se slovenski odbojkarji znova zbrali v Ljubljani, kjer bodo opravili še zadnje treninge letošnje akcije v domovino. Že v nedeljo jih čaka pot na Japonsko, kjer se bodo v Tokiu od konca tega meseca borili za vozovnico v olimpijski Pariz.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V TOREK PROTI AMERIčANKAM

Slovenska ženska odbojkarska izbrana vrsta bo v torek igrala tretjo tekmo kvalifikacij za olimpijske igre. Tekmice naših deklet bodo Američanke, sicer aktualne olimpijske prvakinje in druga reprezentanca na svetovni lestvici.

Preberi več
VolleyballWorld

NA DRUGI TEKMI PRIčAKOVANO BOLJšE ITALIJANKE

Slovenska reprezentanca je na drugi tekmi kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu, ki jih gosti Lodž, klonila proti favoriziranim Italijankam, ki so slavile s 3:0 (15, 15, 17). Slovenke bodo naslednji obračun igrale v torek, ko se bodo merile z aktualnimi olimpijskimi prvakinjam

Preberi več
Lukasz Szelag/Polska Siatkówka

NA UVODNI TEKMI KVALIFIKACIJ POLJSKA MOčNEJšA

Slovenske odbojkarice so morale na uvodni tekmi kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu priznati premoč favoriziranim Poljakinjam, ki so bile boljše s 3:0 (18, 15, 22). Drugi obračun naša dekleta čaka v nedeljo, ko se bodo ob 20.45 srečala z Italijankami.

Preberi več
CEV

IZJEMNI SLOVENCI DO BRONASTEGA ODLIčJA

Slovenska moška reprezentanca si je v Rimu z izjemno predstavo proti olimpijskim prvakom Francozom in zmago s 3:2 (22, 16, -21, -18, 11) priigrala bronasto odličje na evropskem prvenstvu. Za naše fantje je to že četrta kolajna na petem EuroVolleyju.

Preberi več
CEV

POLJAKINJE PRVE TEKMICE SLOVENK V LODžU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo v soboto začela z nastopi v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu. Naša dekleta bodo uvodni obračun v Lodžu odigrala proti gostiteljicam Poljakinjam, v nadaljevanju pa jih čaka še šest tekem.

Preberi več