Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

Z LIGO PRVAKOV V LJUBLJANO TUDI REPREZENTANTA

V Luksemburgu so v sredo opravili žrebe za evropska klubska tekmovanja v novi sezoni. Prve tekmece in tekmice so dobili tudi slovenski klubi ter reprezentanti in reprezentantke.

Preberi več
Aleš Oblak

V LIGI PRVAKINJ TUDI ODBOJKARICE CALCITA

V sezoni 2023/24 bo imela Slovenija v elitni CEV Champions League kar dva predstavnika. Ob ACH Volleyju Ljubljana se bodo namreč v ligi prvakinj merile tudi odbojkarice kamniškega Calcit Volleyja. V evropskih pokalih bo skupno nastopilo kar osem slovenskih ekip.

Preberi več
Aleš Oblak

V EVROPSKIH POKALIH OSEM SLOVENSKIH KLUBOV

Evropska odbojkarska konfederacija je sporočila, da bo imela Slovenija v sezoni 2023/24 v evropskih pokalih na voljo šest mest, štiri pri ženskah in dve pri moških, za nastope v evropski konkurenci se je sicer prijavilo osem slovenskih klubov.

Preberi več
Veterani Slovenija

SLOVENSKI VETERANI NA TURNIRJU V ZAGREBU

V soboto sta AOK Mladost veterani in Odbojkarska zveza Zagreb v Športni dvorani Trnsko v Novem Zagrebu organizirala 6. turnir veteranov za pokal Zagreba v kategoriji 55+.

Preberi več
OK Ankaran, OK Fužinar

NASLOVA NA PRIMORSKO IN KOROšKO

Minuli vikend sta se zaključili sezoni državnih prvenstev pri kadetinjah in starejših dečkih. Prvakinje so postale odbojkarice Ankarana, prvaki pa mladi upi Fužinarja.

Preberi več
Vital Ljubljana, Fužinar SIJ Ravne Metal, OD Brezovica

NASLOVI PRVAKOV V BRASLOVčE IN NA RAVNE

Minuli vikend so se zaključila številna državna prvenstev mlajših selekcij. V mali odbojki med dečki ter pri kadetih najboljši Fižinar SIJ Ravne Metal, med starejšimi deklicami Braslovčanke.

Preberi več
OZS

MARIBORčANKE Z NOVIM TRENERJEM

Odbojkarice Nova KBM Branika imajo novega trenerja. Bruna Najdiča, ki se je preselil na klop ženske ekipe Calcit Volleyja bo nasledil Tilen Kozamernik.

Preberi več
Odbojkarsko društvo veterani Slovenija

VETERANI GOSTILI MEDNARODNI TURNIR

Minulo soboto je odbojkarsko društvo Veterani Slovenija v Braslovčah skupaj s tamkajšnjo občino in tehnično pomočjo domačega kluba organiziralo 2. mednarodni turnir veteranov v odbojki. Slovenski odbojkarji so nastopili v dveh kategorijah in sicer nad 55 in 64 let.

Preberi več
OZS

NAJDIč NA KLOP CALCIT VOLLEYJA

Ženska ekipa Calcit Volleyja iz Kamnika ima novega trenerja. Na klop slovenskih prvakinj bo sedel Bruno Najdič, ki je poprej od leta 2008 vodil zasedbo Nova KBM Branika.

Preberi več
OZS

KONEC SEZONE čLANSKIH ODBOJKARSKIH TEKMOVANJ

V soboto je dokončno padel zastor pod sezono Sportklub prve odbojkarske lige. Tako v moški kot v ženski kategoriji do spremembe na vrhu ni prišlo. Naslova so ubranili odbojkarji ACH Volley Ljubljane in odbojkarice kamniškega Calcit Volleyja.

Preberi več